- Praktiska råd som fungerar

Styrelsestöd för framgångsrikt styrelsearbete

Behöver du effektivisera ditt styrelsearbete?

Egentligen startar arbetet med den överordnade frågan, ”Vad är en styrelse?” Oavsett vad det är för typ av bolag och typ av styrelse så är frågan densamma. För alla bolagsstyrelser gäller det att få till stånd ett effektivt styrelsearbete och att den enskilde styrelseledamoten i styrelsen skall fylla och veta sin funktion.

Hur får jag ett bättre samarbete i styrelsen?

Många av de problem som styrelser brottas med är just frågan, ”Vad är en styrelse?” och ”Vilken är styrelsens uppgift?”. Inte allt för sällan tas inte styrelsearbetet på fullt allvar - man är inte påläst, man är inte delaktig, man kommer inte på styrelsemöten, trots att ett stort juridiskt ansvar vilar på den enskilde styrelseledamotens axlar. Man har med andra ord inte förstått uppdragets allvar! Den enskilde styrelseledamoten måste veta och sätta sig in i uppgiften de har i bolaget och vad uppdraget går ut på.

Hur påverkar jag? Vilka redskap finns?

VD-stödet har en såväl en lång som gedigen erfarenhet av att hjälpa bolag med att skapa väl fungerande styrelser, allt genom insatser i rekryteringsprocessen av ledamöter, utbildning och utveckling av styrelsearbetet till uppföljning och mentorskap för såväl ”styrelsekollektivet” som den enskilde styrelseledamoten.

Kontakta oss!

Låter det intressant? Kontakta VD-stödet så bokar vi en tid som passar dig, och då vi får möjlighet att berätta mer om oss, samtidigt som vi får ta del av dina specifika krav/önskemål/förutsättningar! Maila oss på info@vdstodet.se

 


Kontakta oss för ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte

Observera att alla obligatoriska fält måste fyllas i.Nyheter

Har vi Sveriges nöjdaste kunder?

2024-05-28

I den senast kundundersökningen säger 94,7% av våra kunder att det är helt säkert eller mycket troligt att de kan rekommendera oss till sina affärskontakter. Vi behåller lika hög kundnöjdhet som vid förra mätningen som även då var 94.4% mycket nöjda kunder. Detta trots att vi har ökat antalet kunder som har insett värdet av våra kompetenser i dessa osäkra tider. 

Naturligtvis är vi mycket stolta över det ökade förtroende våra kunder har för oss och våra tjänster. Samt det fantastiska arbete våra affärsrådgivare gör för kundernas företagsutveckling.

Här är ett axplock av de spontana kommentarerna vi fick i undersökningen:

"Mycket kompetenta"

"Stort stöd och någon man kan bolla med, tar sig tid!"

"Mycket bra och konstruktivt samarbete med konsulten Johan Idmark som jag trivs väldigt bra med."

"VD-stödet levererar näst intill alltid goda resultat och är ett bra bollplank avseende upphandlingar, strategier, visioner etc."

"Kunde inte klarart mig utan er hjälp."

"Den erfarenhet vi har av Per som hjälper oss är kanonbra! Både företagsmässigt och familjemässigt."

Vi tackat för era förtroenden med att hjälpa er att lyckas med era företagsvisioner och står alltid ödmjuka inför uppgiften att alltid leva upp till våra kärnvärden PEPPA.

 

VD-stödet hjälper dig att bli en vinnare!

2024-03-22

Att vinna fler affärer handlar inte bara om att ha den bästa produkten. Lär dig hur du kan presentera ditt erbjudande på ett kundfokuserat sätt och öka dina chanser att vinna anbud. Få tips på hur du skapar effektiva offerter, visar din expertis och bygger starka kundrelationer. 

Läs mer om hur du vinner fler affärer.

Vi söker nya kollegor

2024-02-29

Vi söker dig som har långvarig chefs- och ledarerfarenhet på högre nivåer.

Du har arbetat som VD eller motsvarande och har erfarenhet av att leda verksamhet på affärsmässiga grunder.

Du kan också ha suttit i ledningsgrupp som divisions- eller affärsområdeschef, alternativt verkat som managementkonsult. Du ser dig som senior och generalist.

Du är van, eller är beredd, att arbeta som självständig konsult i egen firma eller aktiebolag. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

 

 VD-stödet erbjuder dig

  • Större möjligheter till fler affärer och samarbeten
  • Möjlighet att bestämma mer över din tid och dina uppdrag
  • Utbildning i vår affärsmetodik och våra arbetsverktyg – kontinuerlig kompetensutveckling
  • Marknadsföring på nationell nivå
  • Tillgång till nationellt och internationellt nätverk av konsulter
  • Effektiv och beprövad mötesbokningsservice
  • Tillgång till moderna strategiverktyg och metoder

Har du frågor ber vi dig kontakta Lars-Olof Peterson, 070-87 94 132

VD-stödet, 08-627 00 10
Ansökan och CV skickas till 
rekrytering@vdstodet.se

 

Nyhetsarkiv
VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info2atvdstodet.se
Copyright © 2024

Vi använder cookies för att förbättra vår plats och vid kommunikation med oss lagras dina uppgifter för att kunna fullfölja din begäran om kontakt.

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här och om cookies hos Post- och telestyrelsen.