- Praktiska råd som fungerar

Nyhetsarkiv

Läsvärt om VD-stödet

2020-02-04

Läs gärna artikeln om VD-stödet i Enterprise Magazine som beskriver hur vi jobbar med att stötta ledare i Svenska bolag att öka lönsamhet, omsättning eller vilken som är den viktigaste frågan för VD att lösa.

Nya medarbetare i Mellansverige

2020-01-25

Vi välkommnar Per Wernerson som från sin placering i Norrköping främst kommer att arbeta i Östergötland och Småland. Även stockholmsregionen får förstärkning i och med att Ralf Svanbäck och Lars Steenberg ansluter till Stockholmskontoret.

Vi har nöjda kunder!

2019-10-17

I den senast kundundersökningen säger 93.3% av våra kunder att det är helt säkert eller mycket troligt att de kan rekommendera oss till sina affärskontakter. 

Naturligtvis är vi mycket stolta över det förtroende våra kunder har för oss och våra tjänster.

Här är ett axplock av de spontana kommentarerna vi fick i undersökningen:

  • "Gedigen kompetens"
  • "Stort stöd och någon man kan bolla med, tar sig tid!"
  • "Vi blev kontaktade av er och när vi väl kom igång så levde VD-stödet verkligen upp till förväntningarna!"
  • "VD-stödet levererar näst intill alltid goda resultat och är ett bra bollplank avseende upphandlingar, strategier, visioner etc."

Vi tackat för era förtroenden med att hjälpa er att lyckas med era föratagsvisioner och står alltid ödmjuka inför uppgiften att alltid leva upp till våra kärnvärden PEPPA.

Ny medarbetare i Mellansverige

2019-10-14

Annika Karlén förstärker vår organisation i mälardalen och östergötland. Annika har en lång erfarenhet från ledande befattningar i små-och mellanstora företag. Hon har arbetat i både familjeägda- och börsnoterade företag bl a inom Life Science och Livsmedel.

Kompetensförstärkning till Stockholmskontoret

2019-10-07

Vi välkomnar Johan Björklund och Rune Nordström till Stockholmskontoret. De har båda en gedigen erfarenhet på att utveckla bolag framgångsrikt och kommer att med sina kompetenser tillföra ytterligare färdigheter till våra klienter.

Nu får fler företag i Skåne och Västergötland hjälp att skapa tillväxt.

2019-06-19

Vi välkomnar Anders Brötmark i Bjärred och Michael Stomberg i Ulricehamn som i sina gedigna erfarenheter av att driva och utveckla företag tillför VD-Stödet ytterligare kompetenser.

 

VD-stödet har varit i VDs tjänst i 15 år.

2019-04-30

VD-stödet har sedan starten 2004 vuxit från tre till idag ca 40 stycken erfarna företagsrådgivare med placeringsorter runt om i landet. Vi har som enda uppdrag att erbjuda hjälp och stöd till VD för, i huvudsak, små till medelstora företag. Våra uppdragsgivare återfinns bland VD:ar inom såväl ägardrivna företag som hos externt anställda VD:ar. Under de gångna 15 åren har VD-stödet haft förmånen att få stötta VD:ar i drygt 1 000 små till medelstora företag från ett 100-tal olika branscher. VD-stödet har inga färdiga metoder eller verktyg som måste användas för att lyckas, utan allt stöd är företagsunikt och uppdraget definieras i dialog med VD. Vi brukar också säga att ”Vi inte är metodiker utan pragmatiker”. Vi vill på detta sätt tacka våra befintliga och tidigare uppdragsgivare för dessa mycket trevliga och produktiva år och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.

- Tack vare VD-stödet gick vi från en olönsam ”källarfirma” till ett lönsamt företag, säger Mikael Håkansson på Säker Bostad AB. Genom åren lärde vi oss väldigt mycket om hur man driver ett företag.

 

- Det skall inte bara vara nyttigt utan det skall också vara roligt att samarbeta med oss, säger Jan Marcusson-Ståhl på VD-stödet. Vi ser naturligtvis även fram emot att få stifta bekantskap med för oss nya VD:ar som har önskemål om att utveckla sina företag.

Nya medarbetare i Skåne och Västsverige

2019-04-02

Vi utökar vår verksamhet i södra Sverige med Peter Ekolind i Ängelholm, Anders Barnell i Malmö, Anders Nicklasson i Halmstad och Johan Idmark i Falkenberg.

De har långa och framgångsrika kariärer i näringslivet och tillför ytterligare kompetens för att hjälpa våra klienter att förbättra sina verksamheter.

 

 

Ny medarbetare i Dalarna

2018-09-11

När Jan Danielsson börjar prata så kan ingen missta sig på att han har sina rötter i Rättvik.

Jan kommer att vara verksam i Svealand, både från Stockholm och Rättvik. Med sin långa erfarenhet som VD och sina styrelseuppdrag, främst innom telekomsektorn, kommer hans kompetenser att vara till nytta för många företag.

Ny medarbetare i Småland

2018-08-28

Mikael Nilsson kommer från sin placering i Huskvarna främst att hjälpa företag i Småland med att utveckla sin effektivitet och lönsamhet. 

 1 2 3 >  Sista >
VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info@vdstodet.se
Copyright © 2020