- Praktiska råd som fungerar

Nyhetsarkiv

Nu får fler företag i Skåne och Västergötland hjälp att skapa tillväxt.

2019-06-19

Vi välkomnar Anders Brötmark i Bjärred och Michael Stomberg i Ulricehamn som i sina gedigna erfarenheter av att driva och utveckla företag tillför VD-Stödet ytterligare kompetenser.

 

VD-stödet har varit i VDs tjänst i 15 år.

2019-04-30

VD-stödet har sedan starten 2004 vuxit från tre till idag ca 40 stycken erfarna företagsrådgivare med placeringsorter runt om i landet. Vi har som enda uppdrag att erbjuda hjälp och stöd till VD för, i huvudsak, små till medelstora företag. Våra uppdragsgivare återfinns bland VD:ar inom såväl ägardrivna företag som hos externt anställda VD:ar. Under de gångna 15 åren har VD-stödet haft förmånen att få stötta VD:ar i drygt 1 000 små till medelstora företag från ett 100-tal olika branscher. VD-stödet har inga färdiga metoder eller verktyg som måste användas för att lyckas, utan allt stöd är företagsunikt och uppdraget definieras i dialog med VD. Vi brukar också säga att ”Vi inte är metodiker utan pragmatiker”. Vi vill på detta sätt tacka våra befintliga och tidigare uppdragsgivare för dessa mycket trevliga och produktiva år och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete.

- Tack vare VD-stödet gick vi från en olönsam ”källarfirma” till ett lönsamt företag, säger Mikael Håkansson på Säker Bostad AB. Genom åren lärde vi oss väldigt mycket om hur man driver ett företag.

 

- Det skall inte bara vara nyttigt utan det skall också vara roligt att samarbeta med oss, säger Jan Marcusson-Ståhl på VD-stödet. Vi ser naturligtvis även fram emot att få stifta bekantskap med för oss nya VD:ar som har önskemål om att utveckla sina företag.

Nya medarbetare i Skåne och Västsverige

2019-04-02

Vi utökar vår verksamhet i södra Sverige med Peter Ekolind i Ängelholm, Anders Barnell i Malmö, Anders Nicklasson i Halmstad och Johan Idmark i Falkenberg.

De har långa och framgångsrika kariärer i näringslivet och tillför ytterligare kompetens för att hjälpa våra klienter att förbättra sina verksamheter.

 

 

Ny medarbetare i Dalarna

2018-09-11

När Jan Danielsson börjar prata så kan ingen missta sig på att han har sina rötter i Rättvik.

Jan kommer att vara verksam i Svealand, både från Stockholm och Rättvik. Med sin långa erfarenhet som VD och sina styrelseuppdrag, främst innom telekomsektorn, kommer hans kompetenser att vara till nytta för många företag.

Ny medarbetare i Småland

2018-08-28

Mikael Nilsson kommer från sin placering i Huskvarna främst att hjälpa företag i Småland med att utveckla sin effektivitet och lönsamhet. 

Ny medarbetare i Skåne

2018-07-05

Vi välkommnar Kristina Diné till vårt team i Skåne. Kristina har en lång erfarenhet som managementkonsult och kommer att tillföra våra klienter i södra Sverige ytterligare kompetens.

Vi utökar i Skåne.

2018-06-27

Åsa Holmander har en lång erfarenhet av ledande befattningar i svenskt näringsliv, så väl operativa som i styrelsearbete.

Vi välkomnar henne till att förstärka vår organisation i södra Sverige.

Nya medarbetare i Stockholm

2018-06-07

Den starka tillväxten i Stockholmsregionen medför att våra tjänster efterfrågas allt mer. Med våra nya medarbetar Ulf Neumann, Jörgen Friman och Per Lundqvist står vi redo att möte efterfrågan från bolag i mellansverige

De har alla en lång erfarenhet av att leda företag i tillväxt med bibehållen lönsamhet.

GDPR panik?

2018-05-25

Ta det lugnt vi kan fixa det åt dig.

Vi har tagit fram ett program för att hantera GDPR problematiken med utgångspunkt från bolagets situation och utmaningar. Enkelt och kostnadseffektivt med praktiska råd som fungerar.

Kontaka oss så får du veta mer om hur vi kan hjälpa dig.

VD-stödet utökar i Norrland

2018-03-16

Sten Geijer kommer från sin placering i Gävle främst hjälpa klienter i Norrland och Svealand.

Han har en bakgrund i företagsledningar inom bland annat skogsnäringen som problemlösare och stimuleras av att alltid hitta lösningar, oavsett vilket problemet är.  

 1 2 3 >  Sista >
VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info@vdstodet.se
Copyright © 2019