- Praktiska råd som fungerar

Nyhetsarkiv

Vi toppar laget!

2021-06-28

Två nya toppkrafter har anslutit till vårt lag, Ketty Nilsson i Skåne och Charlotta Larsson i Stockholm. Deras unika kompetenser kommer att hjälpa våra klienter att utveckla sina företag med struktur och lönsamhet.

Vi utökar i Öresundsregionen

2020-12-01

Med våra nya medarbetarna Helena Gallbo i Köpenhamn och Ulf Dahlin i Malmö har öresundsregionen fått ytterligare två kompetenta företagsutvecklare som kan hjälpa företagare i den heta regionen att bygga broar och utveckla sina företag.

Vi expanderar i Västergötland

2020-11-25

Från sin utgångspunkt i Mariestad kommer Mathias Kark att kunna hjälpa företagsägare mellan Vättern och Vänern att skapa förmågan att utveckla sina bolag. Med sin djupa kunskap om företagande kommer han att vara en stor tillgång för VD-Stödets klienter.

Ny medarbetare i Mellansverige

2020-10-05

Från sin bas i Stockholm kommer Patrik Östberg att hjälpa företag att realisera sina mål och visioner. Med sin gedigna erfarenhet att snabbt bygga stora organisationer med god lönsamhet inom traditionella monoplmarknader tillför han ytterligare kompetenser till VD-stödets klienter.

Ny medarbetare i Stockholm

2020-09-17

Adina Andersson har en djup erfarenhet från bland annat organisationsuppbyggnad och ständiga förbättringar med människan i fokus för att skapa hållbara lösningar. Vi välkomnar henne till vårt Stockholmskontor. 

Löne- och ekonomiadministratör

2020-07-09

För en klients räkning söker vi en Löne- och Ekonomiadministratör i Huddinge.

I den här rekryteringen vill vi att du skickar dina ansökningshandlingar till Agneta Nyberg

Vi expanderar till Uppsala

2020-04-30

Med sin breda erfarenhet innom företagande och att bygga och utveckla företag kommer Carina att kunna stödja Upplands företagare med effektiva praktiska råd som fungerar.

Vill du veta mer om Carina och om hur du kontaktar henne så hittar du hennes kontaktuppgifter här:

Carina Scherdin

Läsvärt om VD-stödet

2020-02-04

Läs gärna artikeln om VD-stödet i Enterprise Magazine som beskriver hur vi jobbar med att stötta ledare i Svenska bolag att öka lönsamhet, omsättning eller vilken som är den viktigaste frågan för VD att lösa.

Nya medarbetare i Mellansverige

2020-01-25

Vi välkommnar Per Wernerson som från sin placering i Norrköping främst kommer att arbeta i Östergötland och Småland. Även stockholmsregionen får förstärkning i och med att Ralf Svanbäck och Lars Steenberg ansluter till Stockholmskontoret.

Vi har nöjda kunder!

2019-10-17

I den senast kundundersökningen säger 93.3% av våra kunder att det är helt säkert eller mycket troligt att de kan rekommendera oss till sina affärskontakter. 

Naturligtvis är vi mycket stolta över det förtroende våra kunder har för oss och våra tjänster.

Här är ett axplock av de spontana kommentarerna vi fick i undersökningen:

  • "Gedigen kompetens"
  • "Stort stöd och någon man kan bolla med, tar sig tid!"
  • "Vi blev kontaktade av er och när vi väl kom igång så levde VD-stödet verkligen upp till förväntningarna!"
  • "VD-stödet levererar näst intill alltid goda resultat och är ett bra bollplank avseende upphandlingar, strategier, visioner etc."

Vi tackat för era förtroenden med att hjälpa er att lyckas med era föratagsvisioner och står alltid ödmjuka inför uppgiften att alltid leva upp till våra kärnvärden PEPPA.

 1 2 3 >  Sista >
VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info@vdstodet.se
Copyright © 2021

Vi använder cookies för att förbättra vår plats och vid kommunikation med oss lagras dina uppgifter för att kunna fullfölja din begäran om kontakt.

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här och om cookies hos Post- och telestyrelsen.