- Praktiska råd som fungerar

Effektiva inköp och upphandlingar

Upphandling av systemstöd? Effektivisera inköpsprocessen?

Varje lyckad inköpsprocess måste förankras i organisationen. Det är därför vi tillämpar förändringsledning ”Change Management” när vi stödjer er i er upphandling. 

Kravspecifikation, utvärdera leverantörer, skriva avtal

I nära samarbete med er upprättar vi kravspecifikationer, inventerar potentiella leverantörer, leder inköpsprocessen i projektform, bistår i utvärderingen av leverantörskandidaterna och hjälper er, avslutningsvis att förhandla fram ett bra avtal.

Förändringsledning, projektledning, implementation

Under hela loppets gång säkerställer vi att organisationen kommer att acceptera och anamma den förändring som inköpet kommer att leda till, genom förändringsledning. Vi kan också projektleda implementationsprojektet, när upphandlingen är klar. 

Du får tillgång till konsulter med lång erfarenhet av inköp, investeringar, logistik, upphandlingar och anbud, förhandlingar som hjälper dig alla steg i de olika processerna. Allt från upphandling till implementation!

Kontakta oss!

Låter det intressant? Kontakta VD-stödet så bokar vi en tid som passar dig, och då vi får möjlighet att berätta mer om oss, samtidigt som vi får ta del av dina specifika krav/önskemål/förutsättningar! Maila oss på info@vdstodet.se 


Kontakta oss för ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte

Observera att alla obligatoriska fält måste fyllas i.


VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info2atvdstodet.se
Copyright © 2024

Vi använder cookies för att förbättra vår plats och vid kommunikation med oss lagras dina uppgifter för att kunna fullfölja din begäran om kontakt.

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här och om cookies hos Post- och telestyrelsen.