- Praktiska råd som fungerar

Nå ut till nya och existerande kunder

Marknadsanalys och strategi

Nya marknader och försäljningstillfällen öppnar sig, men hur når man dit? Hur värderar man den ena marknaden gentemot en annan? Hur stor är marknadspotentialen? Vi hjälper dig med att genomföra en marknadsanalys så du får rätt underlag att fatta beslut på. Valet av marknadsstrategi kan variera beroende på marknad, ska du expandera till andra kanaler eller kundsegment i din region, till andra delar av Sverige, eller kanske internationellt?

Marknadsplan

Hur planerar jag de olika aktiviteterna? I vilken ordning ska man göra dem? Vilket kommer först? Hur ser jag till att vi får fram allt på plats - och i tid? Hur planerar man en mässa?  Hur mäter man aktiviteterna? Hur vet man att det blir rätt? Hur långt i förväg måste man vara ute? VD-stödet hjälper dig med att ta fram en marknadsplan som fungerar!

Konkurrensanalys

Vilka är konkurrenterna, vad gör de? Viktigaste frågan är egentligen, hur gör vi för att slå dem på fingrarna? Vi undersöker och analyserar dina konkurrenter och tar fram information som du kan använda i din marknadsföring och i ditt säljarbete. 

Marknadskommunikation

Du vet vart du ska och hur, då gäller det att ta fram rätt verktyg. Vem är kunderna? Hur ska du nå dem? Vi stöttar dig i att ta fram rätt marknadskommunikation, oavsett om det är broschyrer, hjälpmedel till säljarna eller närvaro i sociala medier. Du vill arbeta med en reklambyrå, men har inte tid att lägga på att ställa rätt krav. Vi hjälper dig att utveckla din kravspecifikation så byrån gör rätt saker.

Marknadsundersökningar

Frågar man så får man inte veta! Du vill ta reda på hur nöjda dina kunder är och kanske utröna om de har behov av nya produkter och tjänster som du har i din plan. Vi skräddarsyr marknads- och kundnöjdhetsundersökningar till dina kunder och tar reda på vad du vill veta. Vi arbetar även med NKI, nöjd kund index så du vet vad du gör rätt och vad som måste åtgärdas.

Kontakta oss!

Låter det intressant? Kontakta VD-stödet så bokar vi en tid som passar dig, och då vi får möjlighet att berätta mer om oss, samtidigt som vi får ta del av dina specifika krav/önskemål/förutsättningar! Maila oss på info@vdstodet.se

 


Kontakta oss för ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte

Observera att alla obligatoriska fält måste fyllas i.


VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info2atvdstodet.se
Copyright © 2024

Vi använder cookies för att förbättra vår plats och vid kommunikation med oss lagras dina uppgifter för att kunna fullfölja din begäran om kontakt.

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här och om cookies hos Post- och telestyrelsen.