- Praktiska råd som fungerar

Vidareutveckla ditt företag

Är du redo för nästa steg? Vill du växa? Vill du avyttra?

Din affärsplan är på plats och du är redo att gå vidare i utvecklingen av ditt företag. Du behöver hjälp med att ta nästa steg, möjligheterna är många, men du behöver ett bollplank att diskutera med. Vi är erfarna chefer och ledare som har drivit olika typer av verksamheter. Hos oss är du trygg att konfidentiellt diskutera och prova nya idéer. Vi hjälper dig att få tillräckligt med relevant information så du kan fatta dina beslut i lugn och ro.

Expansion & Förvärv

Du vill kanske expandera internationellt, en ny kundgrupp i Sverige eller kanske utanför din omedelbara region där du är verksam idag? Vi hjälper dig att ta fram en marknadsstrategi så du vet vad du ska fokusera på, och vad du ska välja bort. Du kanske vill expandera genom förvärv? Vi stöttar dig i en genomlysning av objektet och se till att du har ett ordentligt beslutsunderlag för ditt beslut.

Avyttring

Du har kanske bestämt dig för att avyttra din verksamhet. Du har en sk exit-strategi och du vill tillämpa den. Vi hjälper dig att komma i kontakt med rätt personer för en framgångsrik avyttring.

Generationsväxling

Nästa generation ska ta över företaget, hur ska du som entreprenör växla in dem på beslutsfattande poster? Här handlar det om att göra en successionsplan där du successivt lämnar över ansvarsområden och befogenheter till de efterträdande. Har organisationen ett fortsatt förtroende för ledningen om du inte sitter där? Genom en långsiktig men stegvis inväxling hjälper vi nästa generation att ta över utan att verksamheten rubbas.

Kontakta oss!

Låter det intressant? Kontakta VD-stödet så bokar vi en tid som passar dig, och då vi får möjlighet att berätta mer om oss, samtidigt som vi får ta del av dina specifika krav/önskemål/förutsättningar! Maila oss på info@vdstodet.se


Kontakta oss för ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte

Observera att alla obligatoriska fält måste fyllas i.


VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info2atvdstodet.se
Copyright © 2024

Vi använder cookies för att förbättra vår plats och vid kommunikation med oss lagras dina uppgifter för att kunna fullfölja din begäran om kontakt.

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här och om cookies hos Post- och telestyrelsen.