- Praktiska råd som fungerar

Strategiskt arbete för framtida framgång

Har du en aktuell affärsplan?

För att framgångssäkra ditt företag är det viktigt att en aktuell affärsplan är på plats om t ex något oförutsett inträffar. Vart är vi på väg – visionen? Vad gör vi, med/till vem, hur gör vi – missionen?

Rätt nyckeltal och målstyrning

Med tydligt satta mål och målstyrning är det lättare att göra förändringar i den strategiska handlingsplanen eftersom man har koll på helheten. Det är viktigt att regelbundet checka av den satta affärsstrategin och se att den fortfarande är relevant, så man inte bara kör på i gamla fotspår.

Det är tyvärr vanligt att man inte upplever sig har tillräckligt med tid för det strategiska arbetet, vilket man kan få betala dyrt för i efterhand. Man hörde t ex inte varningsklockorna i tid, eller såg hur man kunde utnyttja en uppkommen möjlighet eftersom man inte hade en affärsplan på plats. En aktuell affärsplan är ofta det första bankerna frågar efter!

Affärsplanen som verktyg

Vi hjälper dig med ditt strategiska arbete, vi tar tillsammans fram en affärsplan; hjälper dig att sätta dina relevanta mål för din verksamhet; samt gör en strategisk handlingsplan för att uppnå målen. Det ger dig en insikt i de olika delarna av din verksamhet och du får ett tydligt och övergripande sätt att ”ta tempen” på verksamheten via nyckeltal. Förändringar blir lättare att genomföra eftersom du kan mäta påverkan i hela företaget. Du får hjälp med beslutsunderlag och vägledning om hur din verksamhet ska nå de mål du önskar på kortare och längre sikt.

Kontakta oss!

Låter det intressant? Kontakta VD-stödet så bokar vi en tid som passar dig, och då vi får möjlighet att berätta mer om oss, samtidigt som vi får ta del av dina specifika krav/önskemål/förutsättningar! Maila oss på info@vdstodet.se


Kontakta oss för ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte

Observera att alla obligatoriska fält måste fyllas i.


VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info2atvdstodet.se
Copyright © 2024

Vi använder cookies för att förbättra vår plats och vid kommunikation med oss lagras dina uppgifter för att kunna fullfölja din begäran om kontakt.

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här och om cookies hos Post- och telestyrelsen.