- Praktiska råd som fungerar

Certifiera inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Vill du ISO-certifiera företaget?

Ledningssystem skapar en bra struktur, effektiva processer och är ett stöd i att styra, leda och ständigt förbättra verksamheten. En ISO-certifiering kan också vara ett krav från din kund och skillnaden mellan affär eller inte. Vi hjälper dig med att utveckla och införa ett system för din verksamhet. 

Det kan vara ett 

  • Kvalitetsledningssystem baserat på t ex ISO 9001, ISO 13485
  • Miljöledningssystem baserat på t ex ISO 14001
  • System för systematiskt arbetsmiljöarbete baserat på t ex AFS 2001:01, OHSAS 18001

Saknar ni ett bra system för att styra och leda verksamheten? 

Självklart kan ditt behov vara ett integrerat system som täcker mer än ett område.  Vi analyserar din verksamhet och anpassar ledningssystemet efter dina behov och som självklart uppfyller kraven för en certifiering.

Behöver ni mer ordning och reda?

Du får tillgång till vår breda och djupa kompetens inom olika ledningssystem. Vi ger dig rådgivning i genomlysningen av företaget, planeringen, implementeringen och själva certifieringen. Vi hjälper dig även med det interna och externa revisionsarbetet.

Arbeta med ständiga förbättringar

Förbättrade processer ger dig överblick av verksamheten och du kan lätt följa upp arbetet med ständiga förbättringar med hjälp av engagerade och kunniga medarbetare.

Kontakta oss!

Låter det intressant? Kontakta VD-stödet så bokar vi en tid som passar dig, och då vi får möjlighet att berätta mer om oss, samtidigt som vi får ta del av dina specifika krav/önskemål/förutsättningar! Maila oss på info@vdstodet.se


Kontakta oss för ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte

Observera att alla obligatoriska fält måste fyllas i.


VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info2atvdstodet.se
Copyright © 2024

Vi använder cookies för att förbättra vår plats och vid kommunikation med oss lagras dina uppgifter för att kunna fullfölja din begäran om kontakt.

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här och om cookies hos Post- och telestyrelsen.