- Praktiska råd som fungerar

Förebygga och hantera risker och kriser

Har ni koll på era interna och externa risker?  

VD-stödet hjälper er att analysera de risker som kan påverka er verksamhet. Vi tar tillsammans med er fram konkreta åtgärdsplaner för att minska sannolikheten för att riskerna inträffar och reducerar konsekvenserna om de skulle inträffa. 

Hantera kris i skarpt läge

Vi ger er förmågan att hantera en skarp kris när den kommer. Vi utbildar kristeamet och ledningsgruppen i krishantering, tränar talespersonerna i mediahantering och övar kristeamet under realistiska förhållanden i att hantera kriser.

Utarbeta kris- och åtgärdsplan

Vi hjälper er att utarbeta en krisplan eller uppdatera den befintliga. Vi stödjer er i att ta nästa steg med att flytta krisplanen till ”molnet”, så att kristeamet och ledningen alltid har tillgång till en uppdaterad åtgärdsplan, var man än befinner sig. Vi flyttar pärmen på kontoret till skärmen på en smartphone, platta eller dator. 

Kontakta oss!

Låter det intressant? Kontakta VD-stödet så bokar vi en tid som passar dig, och då vi får möjlighet att berätta mer om oss, samtidigt som vi får ta del av dina specifika krav/önskemål/förutsättningar! Maila oss på info@vdstodet.se


Kontakta oss för ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte

Observera att alla obligatoriska fält måste fyllas i.


VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info2atvdstodet.se
Copyright © 2024

Vi använder cookies för att förbättra vår plats och vid kommunikation med oss lagras dina uppgifter för att kunna fullfölja din begäran om kontakt.

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här och om cookies hos Post- och telestyrelsen.