- Praktiska råd som fungerar

Fungerande försäljningsstrategi

Skapa win-win för dig och kunden! Sälj värde!

Dagens försäljning är mer komplex än tidigare. Nya krav ställs på företagen och man möter olika befattningshavare hos kunden än vad man tidigare har mött. Hur bemöter jag de olika intressenterna, allt ifrån den som ska använda varan eller tjänsten till professionella inköpare? Det som är viktigt för den ene är mindre intressant för den andre. Hur fungerar mervärdesförsäljning? Hur får man kunden att förstå värde istället för bara jämföra pris? Hur blir jag en duktigare säljare så jag kan skapa win-win?

Vi hjälper dig att analysera vem som har vilket behov, argumentationen och hur dina säljare bemöter de olika målgrupperna.

Kanalstrategi

Hur väljer jag rätt kanaler i min försäljning? Med en kanalstrategi med flera nivåer måste marginalerna säkras i varje nivå. Hur skriver jag rätt avtal med återförsäljarna och med rätt prisstruktur? Hur sätter jag rätt försäljningsmål?

Vi stöttar dig med att ta fram rätt sorts avtal som säkrar dina marginaler.

Säljutbildning

Säljarna når inte upp till dina satta försäljningsmål. Du behöver få dina säljare att lyfta, t ex genom en anpassad säljutbildning för ditt företag och nya verktyg. Vi tränar på bättre förståelse för kundens behov och en ökad lyhördhet i våra säljutbildningar.

VD-stödet ger dig tillgång till en bred kompetens med flera konsulter som hjälper dig med hela försäljningsprocessen med utveckling av försäljningsstrategier; val av försäljningskanaler och avtalsstruktur; till fastställande av försäljningsbudgetar. Vi utbildar dina säljare i att möta kunderna med rätt information och i rätt tid.

Anbud vid upphandlingar

Vill du förbättra din hit-rate med att vinna upphandlingar? VD-stödet har långvarig erfarenhet med att strukturera, hantera och skriva anbud som vinner. Vi gör det med både privata och offentliga upphandlingar. Vi arbetar med förberedelse av anbudsstrategier, planerar anbudsarbetet och hjälper till med själva anbudsskrivningen. Du som kund får en större hit-rate och lägre anbudskostnader!

Kontakta oss!

Låter det intressant? Kontakta VD-stödet så bokar vi en tid som passar dig, och då vi får möjlighet att berätta mer om oss, samtidigt som vi får ta del av dina specifika krav/önskemål/förutsättningar! Maila oss på info@vdstodet.se 


Kontakta oss för ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte

Observera att alla obligatoriska fält måste fyllas i.


VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info2atvdstodet.se
Copyright © 2024

Vi använder cookies för att förbättra vår plats och vid kommunikation med oss lagras dina uppgifter för att kunna fullfölja din begäran om kontakt.

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här och om cookies hos Post- och telestyrelsen.