- Praktiska råd som fungerar

Behöver du stöd och hjälp i ditt ledarskap?

Någon att bolla med? Ensam som chef? Ny som chef?

På VD-stödet stöder vi dig som är chef att utveckla ditt ledarskap. Med vår erfarenhet i ryggen och med vår förståelse för dagens utmaningar och morgondagens möjligheter är vi:

  • ett stöd till chefer
  • ett externt stöd att bolla idéer med
  • få praktiska råd av
  • stöd i olika situationer.

Balans i livet?

Vi hjälper dig att få ihop livspusslet så att du både kan vara ledare och ha ett privatliv. Vi är pragmatiska konsulter med lång och praktisk erfarenhet av ledarskap från olika positioner.

Kontakta oss!

Låter det intressant? Kontakta VD-stödet så bokar vi en tid som passar dig, och då vi får möjlighet att berätta mer om oss, samtidigt som vi får ta del av dina specifika krav/önskemål/förutsättningar! Maila oss på info@vdstodet.se

 

En chef, rekryterad ur sitt eget team behövde stöd för att bli accepterad. I gruppen fanns personer som tyckte att de var mer lämpade eftersom de arbetat längre i verksamheten. Med olika metoder utvärderades situationen och en åtgärdsplan utarbetades som bl a innebar att en insats för att bygga och få ihop teamet genomfördes. Detta fick gruppen att förstå att chefens uppgift är att leda, inte att kunna mest om området. På kort tid ändrades attityden från mycket negativ till övervägande positiv. Endast en person slutade under påföljande år.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte

Observera att alla obligatoriska fält måste fyllas i.


VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info2atvdstodet.se
Copyright © 2024

Vi använder cookies för att förbättra vår plats och vid kommunikation med oss lagras dina uppgifter för att kunna fullfölja din begäran om kontakt.

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här och om cookies hos Post- och telestyrelsen.