- Praktiska råd som fungerar

Hyra chef / Interimschef

Behöver du tillfällig och snabb förstärkning?

Med kort startsträcka kan vi assistera dig och ditt företag när du befinner dig i en organisationsförändring. Det kan vara när du

  • får en oförutsedd vakans
  • har en nyckelkompetens som slutar
  • är under rekrytering
  • vill utvärdera en ny del i verksamheten
  • har resursbrist.

Tillfälligt behov? Resursbrist?

Vi har enbart erfarna konsulter och kan därför snabbt kliva in i rollen som interimschef för att åstadkomma resultat. Vi får saker att hända och är trygga i rollen som tillfällig chef, projektledare, förändringsledare, mm oavsett nivå.

Kontakta oss!

Låter det intressant? Kontakta VD-stödet så bokar vi en tid som passar dig, och då vi får möjlighet att berätta mer om oss, samtidigt som vi får ta del av dina specifika krav/önskemål/förutsättningar! Maila oss på info@vdstodet.se

 

En av Sveriges största aktörer i sin bransch hamnade i en akut situation sommaren 2014. Kedjans dåvarande konceptchef valde att gå vidare i sin karriär. Kedjan hade en hel del korta och långsiktiga koncept i planen. För att kunna bibehålla momentum och tidsplaner, togs beslut att tillsätta en interimschef. Vi kunde med kort varsel bemanna vakansen och kunde därmed hålla farten och tidsplanen för de nya koncepten. Dessutom kunde huvudkontoret i lugn och ro, med hög kvalitet, ta tiden på sig och söka efter den rätta kandidaten för befattningen. När väl kandidaten var identifierad och startade sin anställning, kunde interimschefen på ett professionellt sätt lämna över till den nya chefen. Tidsplanen kunde hållas och kedjans medarbetare upplevde växlingen som smidig.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte

Observera att alla obligatoriska fält måste fyllas i.


VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info@vdstodet.se
Copyright © 2022

Vi använder cookies för att förbättra vår plats och vid kommunikation med oss lagras dina uppgifter för att kunna fullfölja din begäran om kontakt.

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här och om cookies hos Post- och telestyrelsen.