- Praktiska råd som fungerar

Löne- och ekonomiadministratör

Platsanonser | 2020-07-09

PROMOTA AB

Som löneadministratör är du ansvarig för alla anställdas och ledningens löner. I detta kommer du att arbeta med hela löneprocessen inklusive tidredovisning, uppdateringar och underhåll av lönesystem samt rapportering och statistik. Uppdatera och följa upp utbildningsplaner samt hantera ID-korts beställningar.

I din ekonomisroll kommer du att ansvara för: Kund- och leverantörsreskontran, löpande bokföring, månadsavstämningar mm. Du ska också skapa olika typer av rapporter t.ex in och utpasseringskontroller och kontrollköp.

Arbetet innehåller också kund- och leverantörskontakte 

Vi söker dig som har en god erfarenhet från ekonomi och administration i mindre bolag. Vi ser gärna att du är 50+ och helst boende i söderort.

Utbildning- och erfarenhetsbakgrund är minst examen från gymnasiet eller annan motsvarande utbildning i ekonomi, gärna yrkesutbildning till redovisningsassistent. Du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Datorvana är en förutsättning och att du behärskar Fortnox och Visma lön samt har goda kunskaper i Excel.

Arbetsplatsen är belägen på Björkholmsvägen 10 i Huddinge.

Har du frågor eller funderingar kontaktar du Bernt Mollenberg tel 070–7760505.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Agneta Nyberg VDstödet så dina ansökningshandlingar skickar du till agneta.nyberg@vdstodet.se senast den 15 augusti.

Share
VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info@vdstodet.se
Copyright © 2020