- Praktiska råd som fungerar

Sköna lästips till hängmattan

Tips och Idéer | 2016-06-29

Förena nytta med nöje och läs en bok som ger dig nya tankar och idéer för att utveckla din verksamhet. Tre lättlästa böcker med massor av praktiska råd som fungerar

345 smarta sätt att hitta nya kunder. Stefan Ekberg

Tanken med boken är att du ska lära dig nya saker men också bli påmind om allt det där du borde göra men inte gör. Du får massor med praktiska råd. Boken startar med ett antal frågor som ger dig en bild av var ditt företag befinner just nu, vad är viktigast att du tar tag i. Inte jätteroligt men viktigt och nödvändigt.

Sedan är det bara att suga i sig alla goda idéer och göra en handlingsplan.

 

Marknad vs Sälj; - Uppgörelsen - Scener ur ett företags verklighet. Varenius, Harping och Sandborg

Marknadschefen och försäljningschefen råkar ständigt i luven på varandra, uppgörelsen närmar sig, konflikten hotar företagets lönsamhet och VD har fått nog. Det måste bli ett slut!

Fiktiv historia om vardagen i många företag där marknadsavdelningen och försäljnings-avdelningen befinner sig i olika världar trots att de har samma mål.

En underhållande historia som samtidigt innehåller många tips, råd och praktiska modeller för ett bättre samarbete mellan marknad och sälj

 

30 sätt att göra affärer. Max Söderpalm

Hur styr du säljsamtalet med frågor? Vad säger du när köpsignalen kommer? Hur kan du gå på avslut flera gånger under säljsamtalet utan att kunden blir arg?

I boken får du svar på de här frågorna och många många fler. Du får också tips på hur du kan anpassa dialogen till just din kund.

 

agneta.nyberg@vdstodet.se

Share
ÖRAT - DIN BÄSTA VÄN Sälj & Marknad | 2022-11-23
Styrning med struktur Strategi | 2022-11-23
Bolagets kapital - del 1 Strategi | 2022-11-23
Hållbarhet med affärsnytta Strategi | 2022-10-25
När kompassnålen snurrar Ledarskap | 2022-10-25
VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info@vdstodet.se
Copyright © 2022

Vi använder cookies för att förbättra vår plats och vid kommunikation med oss lagras dina uppgifter för att kunna fullfölja din begäran om kontakt.

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här och om cookies hos Post- och telestyrelsen.