- Praktiska råd som fungerar

Lästips till hängmattan

Tips och Idéer | 2017-06-30

Att läsa eller lyssna på en bok är bra avkoppling för att gå ner i varv.

Något som roar, kittlar spänningsnerverna eller något matnyttigt, välj vad som passar dig bäst. Här kommer några boktips

Italienska nätter av Kathrine Webb. En ny stark roman som innehåller flera av den bra bokens ingredienser krossade hjärtan, våldsamt fiendskap som gror och skakande sanningar som avslöjas.

Inte ensam av Elisabeth Haynes En laddad psykologisk spänning hittar du i den här boken. Änkan Sarah bor ensam i ett ensligt beläget hus på engelska landsbygden. Vänner från förr dyker upp och väcker många minnen men vad vill de egentligen? Hennes son vägrar plötsligt att ha kontakt med henne och plötsligt försvinner en av hennes hundar. Sökandet leder henne ut på hedarna och ett gammalt ruckel som är fyllt av hemligheter.

Vässa ditt ledarskap - Bli en bättre ledare på 10 veckor av Thomas Lundquist

Den här boken ger dig konkreta verktyg för att snabbt utveckla ditt ledarskap och på så sätt öka sammanhållningen, arbetsglädjen och tryggheten i både din och dina medarbetares yrkesroller. Boken fokuserar på att ge dig som ledare tydliga instruktioner hur du ska agera för att nå dessa mål. Du kommer varje vecka att få arbeta med ett viktigt område i ditt ledarskap. Ett i taget.

Tomas Lydahl WOW Så får du dina kunder att rekommendera dig

Vill du ha MER än nöjda kunder? Så nöjda att dom tänker WOW! om dig? Du har mycket att vinna på det. Lyckas du få WOW-kunder är chansen stor att dom hjälper dig att sälja på det mest effektiva sätt som finns – genom att rekommendera dig till sina vänner. Tomas Lydahl är expert på detta. Han lär dig vad en kund egentligen är värd och vad du tjänar på att få dina kunder att säga WOW!

Läs den här boken och följ hans konkreta råd. Det kommer leda till att du snabbt ökar din försäljning.

 

Share
MÄNNISKAN ÄR ETT KONSTIGT DJUR Strategi | 2023-11-22
Är du svag eller stark? Ledarskap | 2023-11-22
Säkra din orderingång! Sälj & Marknad | 2023-11-22
Aktiebrev Ekonomi & Finans | 2023-10-26
Alla kan bli lurade om det vill sig illa Ekonomi & Finans | 2023-10-26
VD-stödet i Sverige AB Karlavägen 18
114 31 Stockholm 08 - 627 00 10 info@vdstodet.se
Copyright © 2023

Vi använder cookies för att förbättra vår plats och vid kommunikation med oss lagras dina uppgifter för att kunna fullfölja din begäran om kontakt.

Läs mer om vår personuppgiftspolicy här och om cookies hos Post- och telestyrelsen.